On estem acampats


 

 

El neixement i la història del nostre Club, van lligats a la localitat de Malgrat de Mar, bonic poble de la comarca del Maresme.

Malgrat neix "oficialment" com a Vilanova de Palafolls l'any 1.373 fruit de la carta de població que otorgà Guillem de Palafolls, el senyor del castell que porta el seu nom i que avui dia es troba en procès de recuperació, amb la fi de promoure el creixement de la nova vila. Però amb tota seguretat, tant el nom de Malgrat (sobre el qual els especialistes no s'han posat d'acord), com la seva població, són més antics. Així, s'han trobat restes romans (del segle II abans de Crist) que donen fe d'una considerable activitat artesanal en el nostre poble.

   
Estem situats en un bell paratge entre les bullicioses Calella, Pineda i Santa Susana pel sur i les massificades Blanes i Lloret de Mar pel nort.
   

Per accedir a les nostres instal·lacions, s'ha d'anar pel Camí de la Pomareda (carretera costera de la part nort de Malgrat).

Bàsicament existeixen dues rutes:

- La primera (y poc aconsellable), es la d'atravessar el poble pels seus carrers.

- La segona (i més ràpida) es la de seguir la carretera interior B6001 en direcció Blanes (en groc en el mapa) fins a Sant Lluís i prendre una desviació a la dreta (que ja te indicacions de campings) fins arribar, pràcticament a la sorra de la platja. Tornar a girar a la dreta com si tornessis al poble i a uns 300 m allà està el Camping La Conca.

   
Foto aérea del Camping  
   
   
Veure Plànol del Camping "La Conca"